Smeštaj – Fruškogorski MTB maraton

Hotel VIGOR, Novi Sad

http://www.hotelvigor.com/
Jožef Atile 2, Novi Sad, Telefon +381 21 689 4444

Hotel Vigor 1

Hotel Vigor se nalazi u starom delu Novog Sada. Udaljen je 3 km od centra grada i SPC SPENS i samo 2 km od Novosadskog sajma. Organizovan kao garni, hotel Vigor Vam nudi prijatan i komforan boravak po pristupačnim cenama.

Hotel Vigor 2

Hotel Vigor raspolaže sa:
– 1 apartmanom
– 22 sobe (2 jednokrevetne, 10 dvokrevetnih soba, 10 soba sa francuskim ležajem)
– restoranom kapaciteta 47 mesta
– mini-barom
– menjačnicom
– parking sa 24-časovnim video nadzorom

FLOW HOUSE, Novi Sad

http://www.flow-house.com/
Ribarsko Ostrvo 34, Novi Sad, Telefon: 064 826 6671, [email protected]

Flow House 1
Flow House je hostel i prenoćište u Novom Sadu.  Naš maksimalni kapacitet je za 22 osobe što ga čini manje hotel-om a više kućnim ambijentom. Nudimo vam niz tipova smeštaja pogodnih za različite vrste gostiju. 4 dormitorijum sobe (spavaonice) su u prizemlju. Deluxe privatna soba, studio apartman  kao i  veliki apartman pogodan za celu porodicu  koji se nalaze na prvom spratu.  Sve sobe su opremljene klimom , frižiderom, ličnim ormarićima, najmodernijim elektonskim sigurnosnim ključ karticama,  modernim tušem, toaletom i besplatnim Wi-Fi internetom. Dok apartmani imaju i mnogo više, LCD TV, kuhinju, balkon…
Flow House 2

HOTEL ARTA, Novi Sad

http://www.boutiquehotelarta.rs/
Heroja Pinkija 12, 21000 Novi Sad, tel. +381 21 6804 500

Hotel Arta 1

Boutique Hotel Arta svojom pozicijom, svakom gostu obezbeđuje dobru vezu sa svim vitalnim delovima grada i mestima koja su značajna za svakog gosta Novog Sada bilo da je u turističkoj ili poslovnoj poseti.

Hotel raspolaže sa 9 soba, 2 apartmana. Sve sobe i apartmani su prostrani i funkcionalni, potpuno prilagođeni kako potrebama poslovnih gostiju, tako i onima koji u Novi Sad dolaze kao turisti. Svaka soba je opremljena minibarom, direktnom telefonskom linijom, besplatnim internetom, elektronskim sefom, klima uređajem i kablovskom televizijom, a svoj automobil možete parkirati na zatvoreni hotelski parking.

Hotel Arta 2

Za učesnike maratona cene po osobi za dvokrevetnu sobu su 19€, za trokrevetnu 17€, doplata za večeru je 5€ a za doručak 2€.

CITY HOSTEL, Novi Sad

http://www.cityhostel.rs/  Skype: nscityhostel
Radnička 21, Novi Sad,Tel: +381 21 644 7208, Fax: +381 60 505 5759

City Hostel sada već četvrtu godinu pruža krov nad glavom turistima u Novom Sadu. Situiran je u starom jezgru grada, u Radničkoj 21, što omogućava laku i brzu komunikaciju sa svim važnijim lokacijama u gradu. Petrovaradinska tvrđava, Dunav, Univerzitetski grad, SPENS, „party“ ulica Laze Telečkog i sve to na samo nekoliko koraka od City Hostela. Moderno i funkcionalno opremljen City Hostel je idealno mesto za studente, bekpekere, ali i za sportiste i grupe.

City Hostel

Ukoliko želite da upoznate sjane ljude ovo je pravo mesto za Vas! Ljubazno osoblje dočekaće Vas sa čašicom rakije u znak dobrodošlice! Postoji mesto za čuvanje bicikala!

TAL CENTAR, Novi Sad

http://www.talcentar.rs/  mail: [email protected]
Zmaj Jovina 23 Novi Sad, Tel: +381 21 66 13 813, Mob: +381 61 20 80 262

Prenocište TAL Centar je osnovano 2008. godine sa ciljem da pruzi najbolju moguću uslugu smeštaja u kategoriji bed & breakfast, pružajući boravak u stilizovanim sobama bogatog sadrzaja po vrlo pristupačnim cenama.

TAL centar

TAL Centar Vam nudi šest potpuno opremljenih studio soba u novoizgrađenom objektu, u idiličnom ambijentu stogodišnjeg vojvođanskog pasaža. Sve sobe su dvokrevetne i poseduju svoje kupatilo i čajnu kuhinju, a u svakoj se nalazi klima uređaj, plazma TV sa kablovskom televizijom, kao i pristup internetu, što ih cini idealnim mestom kako za one koji žele odmor, tako i za poslovne ljude koji su uvek u toku sa poslovnim zbivanjima

TAL Centar se nalazi u starom jezgru Novog Sada u pešačkoj zoni, na ukrštanju Zmaj Jovine i Dunavske ulice, kod samog Vladičanskog dvora.

Planinarski dom ŽELEZNIČAR, Popovica

kontakt: PSD „Železničar“ Novi Sad, Trg Galerija 4, tel. +381 21 362 529 Jozo Milanović ili domar: Žika Petrović, +381 21 463 205, +381 64 183 9991

Dom se nalazi na Popovici. To je zidana prizemna kuća za oko 40 posetilaca sa kuhinjom i dve sobe sa po 12 i 15 ležaja. Objekat ima podrum i terasu sa pogledom na Sremsku Kamenicu i Novi Sad. Ima struju i vodovod od bazena sa tehničkom vodom. Vodom za piće snabdeva se iz cisterne veličine 4 kubnih metara iz obližnjeg bunara. Prostorije zagrevaju kaljeve peći na čvrsto gorivo. Stalno dežurstvo je organizovano preko vikenda. Tokom nedelje dom je zatvoren, ali ima domara.

PD Železničar

Za boravak u domu obavezna je predhodna najava grupe. Dom se nalazi u vikend naselju do koga se dolazi asfaltnim putem 4,5 km od Sremske Kamenice ili prigradskim autobusom, linija 74 koja kreće od železničke/autobuske stanice u Novom Sadu, a dom je između pretposlednje i poslednje stanice sa desne strane. Ispred ovog doma startuje maraton i u njemu se vrši prijava takmičara i preuzimanje startnih paketa.

 

31. FRUŠKOGORSKI MTB MARATON IVAN DAVOSIR

 

Copyright © 1993-2024 Mauntin bajk klub Fanatik – Sva prava zadržana