Trake za trcanje cena Srbija - Besplatna Isporuka i Montaža

Uslovi korišćenja

  Uslovi korišćenja

   Poštovani kupci i korisnici, molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sve uslove. Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta Trakezatrcanje.rs isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Svaka poseta našem sajtu Trakezatrcanje.rs, kao i kupovina putem njega, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi iz bilo kog razloga, molimo vas da onda ne koristite naš sajt.

Trakezatrcanje.rs Vam želi uspešnu kupovinu.

Opšti uslovi i korišćenje sajta

   Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge Trakezatrcanje.rs.  Korišćenjem bilo kog dela portala, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.

2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva.

3. Prodavac se obavezuje da poručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku

4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.

5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene porudžbine.

Autorska prava i prava na izmene sadržaja

    Trakezatrcanje.rs ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Korisnicima sajta Trakezatrcanje.rs strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja sajta. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

    Sva prezentovana roba nije dostupna u svakom trenutku. Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima. Trakezatrcanje.rs zadržava pravo promena cena, usluga, slika, specifikacija delova odnosno bilo kog sadržaja bez prethodne najave.

Plaćanje karticama

    Ukoliko posedujete Visa, Visa Electron, MasterCard ili Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, možete izabrati ovaj način plaćanja tako što ćete posetiti naš partnerski sajt Fanatic.rs ( na stranici svake trake za trčanje postoji redirekcija ka odgovarajućoj na Fanatic.rs ) i na njemu izvršiti transakciju. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na stranicu UniCredit banke, na kojoj vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.

    Iz sigurnosnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici su vidljivi samo UniCredit banci kao procesoru kartica. Stranica banke je zaštićena i sigurna za ovaj način plaćanja.

    Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

    Navedena cena koja je različita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste.

Blog

   Svaki tekst na Blogu je isključivo stav autora i ne odražava stavove sajta Trakezatrcanje-a. Autor bloga može puniti svoj blog sadržajem koji želi, bilo da se radi o tekstu, foto ili video materijalu. Autor bloga može da komentariše tekstove drugih blogera, kao i da odgovara na komentare na svojim blogovima.
Zabranjeno je objavljivanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i međunarodne propise. Takođe, strogo je zabranjeno objavljivanje tekstova i komentara koji su uvredljivi, vulgarni, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način.

Nije dozvoljeno objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje član Bloga zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim osobama.

   Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Na Blogu nije dozvoljeno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom; svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične štetne kompjuterske programe.
Administratori Bloga zadržavaju pravo da privremeno ili trajno isključe iz diskusije one članove koji se ne budu pridržavali navedenih pravila i uslova korišćenja Bloga.

 Izmene uslova korišćenja

   Trakezatrcanje.rs može revidirati Uslove korišćenja bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta i neće biti odgovoran za moguće posledice proizišle iz takvih promena. Navedene promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim stranicama i slanjem email obaveštenja svim registrovanim korisnicima. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali Uslove korišićenja koji trenutno važe, zato što su oni za vas obavezujući.

 

Vaše trkezatrcanje.rs

E-mail: [email protected] Telefoni: 063/519-833, 063/387-360

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem kolačića saglasni ste sa Politikom privatnosti. Saznajte više.