Trake za trcanje cena Srbija - Besplatna Isporuka i Montaža

Načini plaćanja – Kupovina na rate, čekovima, kreditnim karticama

Načini plaćanja

ZA SVE NAČINE PLAĆANJA VAŽI SLEDEĆI USLOV: 

Trakezatrcanje.rs Vam pruža POTPUNO BESPLATNU ISPORUKU na teritoriji cele Srbije za sve porudžbine vrednosti iznad 2.000,00 rsd.

Za porudžbine do 2.000,00 rsd isporuka iznosi 250,00 rsd.

Mogućnosti plaćanja pri online kupovini:

Gotovinski (POUZEĆEM)

Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). U ovom slučaju nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju. 

Uplatnica

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbine od strane naših komercijalista. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke.

Plaćanje uplatnicom

Plaćanje uplatnicom

Nalog za prenos (Virmansko plaćanje)

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a), uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na nalogu za prenos dobijate putem e-maila od strane naših komercijalista neposredno nakon potvrde narudžbine. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke.

Platna kartica

Ukoliko posedujete Visa, Visa Electron, MasterCard ili Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, možete izabrati ovaj način plaćanja tako što ćete posetiti naš partnerski sajt Fanatic.rs ( na stranici svake trake za trčanje postoji redirekcija ka odgovarajućoj na Fanatic.rs ) i na njemu izvršiti transakciju. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na stranicu UniCredit banke, na kojoj vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.

Iz sigurnosnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici su vidljivi samo UniCredit banci kao procesoru kartica. Stranica banke je zaštićena i sigurna za ovaj način plaćanja.

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

Navedena cena koja je različita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste.

kupovina platnim i kreditnim karticama preko interneta

Kupovina platnim i kreditnim karticama preko interneta

Čekovi građana

Trakezatrcanje.rs Vam nudi odloženo plaćanje čekovima na 6 i 12 rata BEZ KAMATE. Prva rata se plaća odmah, a ostale svakog narednog meseca.

Poručite robu na Vašu adresu preko interneta, a platite je čekovima. Nakon ovakvog odabira plaćanja, kontaktiraće Vas naši komercijalisti u cilju dodatnog informisanja o daljoj proceduri realizacije narudžbine.

Uslovi za plaćanje čekovima građana su sledeći:

 • – maksimalan period otplate 12 meseci
 • – minimalni iznos rate 1.000,00 RSD
 • – prva rata se pušta odmah po prijemu robe
 • – ukoliko se uzima proizvod skuplji od maksimalnog iznosa putem čekova, razlika se uplaćuje kada se šalju čekovi (kuriru)
 • – kamata je 0% na 6 i 12 meseci.

 Procedura za kupovinu čekovima:

 • – odaberite proizvod koji vas zanima na našoj internet prodaji
 • – dostupnost proizvoda će Vam javiti naši komercijalisti prvog narednog radnog dana
 • – po dogovoru šaljemo kurira na vašu adresu kojem predajte pravilno popunjene čekove i fotokopiju lične karte
 • – poštarinu za transport čekova snosi Trakezatrcanje.rs
 • – provera ispravnosti čekova
 • – slanje proizvoda na adresu
 • – puštanje prve rate istog meseca (narednih meseci, po jedan mesečno)
kupovina cekovima na rate

Kupovina cekovima na rate

Pravilno popunjen ček treba da sadrži sledeće elemente:

 • – ime i prezime nosioca čeka
 • – adresu
 • – datum realizacije
 • – telefon
 • – broj lične karte
 • – potpis nosioca čeka
 • – iznos rate (ne manji od 1.000,00 RSD)

* Čekovi moraju biti zapakovani u koverti zajedno sa foto-kopijom lične karte. Koverta mora biti zalepljena, u suprotnom kurir ne sme da primi čekove.

* Ako želite da kupite proizvod/e koji koštaju više od dozvoljenih iznosa čekova (5.000,00 RSD), tada je potreban veći broj čekova tj. puštali bi 2 ili više čekova mesečno.

* Ako želite da kupite proizvod/e koji koštaju više od 54.500,00 RSD, tada je potreban veći broj čekova tj. puštali bi 2 ili više čekova mesečno.

* Ukoliko nam pošaljete nepravilno popunjen ček, nećemo biti u mogućnosti da ga primimo i tada se mora poslati novi ček.

Vaše trakezatrcanje.rs

E-mail: [email protected] Telefoni: 063/519-833, 063/387-360

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem kolačića saglasni ste sa Politikom privatnosti. Saznajte više.