Trake za trcanje cena Srbija - Besplatna Isporuka i Montaža

Besplatna dostava i poštarina

Besplatna dostava i poštarina

BESPLATNA ISPORUKA na teritoriji cele Srbije za sve porudžbine vrednosti iznad 2.000,00 rsd.

Za porudžbine do 2.000,00 rsd isporuka iznosi 250,00 rsd.

Besplatna montaža svih traka za trčanje i opreme na teritoriji Vojvodine i Beograda sa okolinom u roku od 1-7 dana.

Procedura:
 

1. Kada pošaljemo paket bićete obavešteni od strane operatera o vremenu pristizanja paketa.

2. Online poručena roba može biti preuzeta (isporučena) besplatno.

3. Kurir će Vam doneti naručene artikle na Vašu kućnu adresu. Pre isporuke kurir će Vas nazvati na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja. Isporuka naših proizvoda kurirskom službom se vrši na celokupnoj teritoriji Republike Srbije.

4. Ako ste robu koju ste naručili i odabrali da plaćate pouzećem, plaćate je kuriru na licu mesta po prijemu paketa. Takođe Vam nudimo mogućnost online plaćanja putem platnih kartica na našem partnerskom sajtu Fanatic.rs

5. Sva poručena roba je odlično upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta.

Trakezatrcanje.rs zadržava pravo da promeni uslove za besplatnu dostavu on-line porudžbenica. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je 1 do 7 radnih dana (osim ako tražene artikle nemamo na lageru). Pojedine artikle nabavljamo tek po porudžbini. Svi artikli nisu dostupni u svakom momentu, te se rok isporuke može produžiti. U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem e-maila ili telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja.

Ukoliko imate potrebu za nekim proizvodom koga trenutno nemamo u svojoj širokoj ponudi, možete zahtevati da isti nabavimo specijalno za Vas slanjem svog zahteva na [email protected] ili pozivanjem Call Centra na 021/ 221 – 5401. Odgovor o mogućnosti nabavke možete očekivati u roku od 24h.

SVI PROIZVODI IZ ONLINE PONUDE DOSTUPNI SU ZA PORUČIVANJE, A AKO IPAK NEKI MODEL NIJE, MOŽEMO VAM PONUDITI ZAMENSKI MODEL SLIČNIH KARAKTERISTIKA!

Eventualna oštećenja paketa:

Zbog politike kurirske službe City Express, paket nije moguće pregledati, odnosno otvarati pre nego što se paket preuzme, plati i evidentira. Kurir može da odbije da sačeka otvaranje paketa.

Ako ste kojim slučajem utvrdili da je prilikom transporta došlo do oštećenja ili odmah na licu mesta recite kuriru da naprvi zapisnik ili pozovite City Express Call centar na 060/ 88 88 601 i zatražite da kurir dođe da se napravi zapisnik.

Zapisnik je ključan momenat da bi se imao dokaz, odnosno da imamo pravo da zahtevamo naknadu za eventulanu učinjenu štetu.

Ukoliko je sa paketom sve uredu ali ipak postoji neka greška ili oštećenje, javite nam se na 021/ 221 – 5401 ili nam pišite na [email protected]

Oštećenja možete prijaviti u roku od najviše 3 dana od datuma preuzimanja paketa!

Obavezno pročitajte koja su Prava i Obaveze kupca prilikom povrata kupljenog artikla  zbog odustanka od ugovora.

Vaše trakezatrcanje.rs

E-mail: [email protected] Telefoni: 063/519-833, 063/387-360

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem kolačića saglasni ste sa Politikom privatnosti. Saznajte više.